PREDSEDNICA OPŠTINE VOŽDOVAC BOJANA JAKŠIĆ: U DIREKTNOM KONTAKTU SA GRAĐANIMA DOBIJAMO REALNU SLIKU STANjA

Predsednica Gradske opštine Voždovac Bojana Jakšić razgovarala je danas sa stanovnicima Šumica i Dušanovca, zajedno sa pomoćnikom predsednika Milenkom Avramovićem i članovima Veća Snežanom Petronijević, Milošem Stojanovićem i Nemanjom Babićem.

Ona je saslušala okupljene građane koji su ukazali na različite komunalne i infrastrukturne probleme koji se tiču, postavljanja saobraćajne signalizacije, uređenja dečjih igrališta, rada stambene zajednice, zamena klupa, sređivanja zelenih površina i uklanjanja osušenog drveća, postavljanja rampi za invalide na ulazima zgrada i drugih pitanja.

Na sastanku su, takođe, izneti predlozi da se na Voždovcu postave reciklažne kante za smeće, organizuju tribine na razne teme i ponovo pokrene šahovski turnir.

Predsednica Opštine Bojana Jakšić se zahvalila svima na iznetim problemima i predlozima rekavši da se posle ovakvih sastanaka mnogo jasnije zna šta nedostaje u svakom kraju Voždovca.

„U direktnom kontaktu sa građanima dobijamo realnu sliku stanja i potreba ljudi koji žive u određenom kraju. Zato se trudimo da sa svima razgovaramo i nastavićemo da obilazimo Voždovac, da sve što možemo promenimo, unapredimo i poboljšamo“, rekla je Bojana Jakšić.

Predsednica je nakon sastanka, na poziv građana, obišla naselje Šumice i upoznala se i sa situacijom stanara zgrade u Bačvanskoj 14/2.

Naredne subote, 12. oktobra od 11 do 13 časova, predsednica Opštine Voždovac i članovi Veća razgovaraće sa stanarima mesnih zajednica „Milorad Medaković“, „Milunka Savić“ i „Medaković 3“.

Podelite vest: