NAGRADE ZA VOŽDOVAČKE ĐAKE GENERACIJE I VUKOVCE

Gradska opština Voždovac nagradila je, kao i svake godine, najbolje voždovačke učenike. Nosiocima Vukove diplome osnovnih škola kojih je ove godine bilo 232, i đacima generacije osnovnih i srednjih škola ukupno 25, poklone i čestitke uručili su funkcioneri Gradske opštine Voždovac. Učenike, direktore škola, razredne starešine i roditelje pozdravio je član Veća za školstvo Ljubiša Pejičić.

„Draga deco želimo vam puno uspeha u daljem školovanju. Gradska opština Voždovac će uvek biti uz vas kao i svih ovih godina. Želimo da u narednim godinama nižete samo uspehe kako u školovanju tako i u životu, rekao je Ljubiša Pejičić u svom obraćanju prisutnima.

Svečani program posvećen ovom događaju održan je u Ustanovi voždovački centar „Šumice“. Svečanost je otvorena himnom Srbije u izvođenju Hora Muzičke škole „Petar Konjović“ koji su zatim otpevali još dve numere. Anđelina Toković, solo pevačica, takođe učenica ove muzičke škole otpevala je pesmu uz klavirsku pratnju Nemanje Nikolića, a zatim je KUD „Radost“ publiku obradovao spletom narodnih igara.

Fotografije đaka generacije osnovnih i srednjih škola sa Voždovca postavljene su na dva bilborda u Ustaničkoj ulici- na Dušanovcu i kod Parka Šumice gde će prolaznici moći, narednih nedelja, da vide najbolje voždovačke đake. Na ovaj način Opština želi da čestita najboljima i da podstakne nastupajuće mlade generacije da postižu što bolje rezultate u školovanju.

Podelite vest: