ОДРЖАН САЈАМ СПОРТА НА ВОЖДОВЦУ

Сајам спорта на Вождовцу успешно је одржан други пут заредом под покровитељством Београдског секретаријата за спорт, Градске општине Вождовац, Спортског савеза Београд и Спортског Савеза ГО Вождовац.

Сајам спорта отворио је члан Већа Општине Вождовац задужен за спорт Александар Максимовић који је ученицима још једном приближио значај школског спорта и упутио захвалност основним школама и спортским клубовима који су се одазвали манифестацији која је итетако важна за нашу децу.

Преко 350 ученика трећег и четвртог разреда основних вождовачких школа“Данило Киш“, „Милан Ђ. Милићевић“, „Бора Станковић“,“Змај Јова Јовановић“ и „Веселин Маслеша“ опробало се у различитим спортовима у присуству својих наставника и тренера 16 спортских клубова са Вождовца.

Ово је била иделна прилика да се ученици кроз игру и забаву упознају са различитим спортским активностима као и да кроз анимације, игре и такмичења Олимпијског комитета Србије „Буди олимпијац“ покажу свој таленат и знање, а најбољи буду и награђени.

Поделите вест: