Objavljeni javni pozivi za subvencije u oblasti poljoprivrede

Gradski sekretarijat za poljoprivredu objavio je javne pozive za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede za 2024. godinu u ukupnom iznosu od 511 miliona dinara, što je najveći iznos izdvojen za ove namene do sada. Reč je o pet javnih poziva koje možete pronaći na sledećim linkovima:

Javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina na teritoriji grada Beograda za 2024. godinu.

Javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva na teritoriji grada Beograda za 2024. godinu.

Javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti stočarstva na teritoriji grada Beograda za 2024. godinu.

Javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti voćarstva, povrtarstva i ratarstva na teritoriji grada Beograda za 2024. godinu.

Javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2024. godinu.

Podelite vest: