БЕОГРАДСКИ КАРНЕВАЛ БРОДОВА НА САВА ПРОМЕНАДИ

18. Београдски карневал бродова одржава се у суботу, 8. јула, на Сава променади.На једној од омиљених летњих манифестација у нашем граду, посетиоце очекује изузетно богат програм на води и обали.

Дефиле Полицијског оркестра и мажореткиња из Беле Цркве ће свечано означити почетак програма на обали, где ће учествовати бројни извођачи, забављачи и аниматори, који ће заједно са Дечјим хором „Чаролија” увесељавати најмлађе посетиоце.

Централни део манифестације, поворка декорисаних пловила, почеће од 19 часова, а очекује се до сада највећи број учесника програма на води. Пловила ће се кретати на делу реке Саве од Трамвајског моста до моста Газела. Такође, биће организован избор за најлепше декорисан брод где победнике очекују вредне награде.

У вечерњим часовима, програм на Сава променади се наставља наступом Данијеле Веселиновић, а од 21 час публику очекује велики концерт познате музичке групе Тап 011.

На карневалском Еко-базару, који је постао неизоставни део ове манифестације, посетиоци ће моћи да купе домаће органске производе, здраву храну, као и уметнине, дизајнирани накит, сувенире и различите уникатне производе домаће израде. Део поставке Еко-базара је „Мастер Крафт” са бројним излагачима, као и мини „Укус фест”, који окупља произвођаче домаћих производа.

Као и претходних година, Београдски карневал бродова има и хуманитарни карактер, па посетиоци могу да обиђу и штандове организација и установа које се баве хуманитарним програмима и друштвено одговорним радом – СОС „Дечија села Србије”, Дечји центар „Звезда”, Удружење грађана за бригу о деци без родитељског старања и Специјална основна школа „Миодраг Матић”.

Београдски карневал бродова подржали су Скупштина Града Београда, „Београд на води”, „AVA Shopping Park” и компанија „Књаз Милош”, наводи се у саопштењу организатора манифестације- Туристичке организације Београда.

Поделите вест: