NA BANjICI ODRŽAN PROLEĆNI PORODIČNI VOŽD FESTIVAL

Poslednji dan prolećnog porodičnog Vožd festivala održan je na Banjici u znaku porodice, radosti, dečjeg osmeha i svega onoga što je zapravo cilj Festivala. Festival je danas okupio porodicu u prirodnom okruženju uz raznolike besplatne sadržaje, a današnja brojnost posetilaca kao i prethodna četiri dana dokaz je da Gradska opština Voždovac koja je organizator manifestacije radi prave stvari.

Članovi Veća Gradske opštine Voždovac Goran Uskoković i Milan Mratinković zahvalili su se posetiocima što su u ovolikom broju posetili ovogodišnji Vožd festival.

Program je bio prilagođen dečici koja su uživala igrajući se u gumenim dvorcima, male princeze želele su različite oblike crtanja po licu, a ljubitelji crtanja učestvovali su u radionicama u kojima su naučili neke nove tehnike crtanja. Veliko interesovanje vladalo je za robotiku, kao i za sportske animatore. Predstava hemičara pokazala im je neke trikove koji su izazvali veliko oduševljenje.

Inače, porodični Vožd festival održan je na pet lokacija na Voždovcu: Šumice, Selo Rakovica, Ripanj, Braće Jerković i Banjica. Zahvaljujemo se kompaniji Soko Štark koji su za vreme trajanja Vožd festivala na svim lokacijama obezbedili slatkiše i slaniše za sve mališane.

Podelite vest: