URUČENI PEHARI I PRIZNANjA NAJUSPEŠNIJIM ŠKOLAMA U ŠKOLSKIM SPORTSKIM TAKMIČENjIMA VOŽDOVCA

U organizaciji Gradske opštine Voždovac, Sportskog saveza opštine Voždovac, Beogradske asocijacije za školski sport i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, danas su  uručeni pehari i priznanja najuspešnijim školama u školskim sportskim takmičenjima Voždovca u atletici, rukometu i Malim olimpijskim igrama kao i sveukupnim pobednicima u školskoj 2022/2023. godini.

U ukupnom plasmanu u kategoriji osnovnih škola najbolji su bili učenici OŠ „Danilo Kiš“, na drugom mestu su đaci  OŠ „Milan Đ. Milićević“, a treće mesto dele škole „Karađorđe“ i „Janko Veselinović“.

Među srednjoškolcima prvo mesto u ukupnom plasmanu zauzela Druga ekonomska škola, na drugom mestu su đaci Dvanaeste beogradske gimnazije, a na trećem – Geološke i hidrometeorološke škole „Milutin Milanković“

Najboljim mladim sportisima pehare su uručili članovi Veća Opštine Voždovac Aleksandar Maksimović, Bojana Jakšić i Ljubiša Pejčić, kao i Momčilo Stanojković, sportski direktor Beogradske asocijacije za školski sport i poželeli im još mnogo sportskih uspeha.

Podelite vest: