ODRŽAN PROLEĆNI PORODIČNI VOŽD FESTIVAL U RIPNjU

Porta crkve Svete Trojice u Ripnju bila je prepuna dečice koji su zajedno sa mamama, tatama, bakama i dekama uživali u prolećnom porodičnom Vožd festivalu. Drugi po redu Festival u ovom mesecu koji je organizovala Gradska opština Voždovac počeo je šetnjom, a negujući porodične vrednosti, pravoslavlje i tradiciju. Raznovrstan i zanimljiv program privukao je veliki broj posetilaca koji su se složili u oceni da je ovaj dan pravo porodično bogatstvo.

Predstavnici Gradske opštine Voždovac prisustvovali su današnjoj manifestaciji i pokazali vrednosti koje treba da negujemo i čuvamo. Predivan glas vokalne solistkinje Vere Stolić uz pratnju pijaniste Dejana Aksića orio se Ripnjem, a izbor pesama bio je posvećen Kosovu i Metohiji i našoj srpskoj istoriji i crkvi.

Nešto malo kasnije, električni duo „Dinamika music“ poveo nas je u srednji vek uz performans viteškog reda „Svibor“ koji je prisutne naučio kako se nekada branila otadžbina i kako se za nju borilo.

Najslađi program za najmlađe izazvao je veliko interesovanje, crtanje po licu, gumeni dvorci, interaktivne radionice crtanja i bojanja kao i veličanstveni mađioničar Luka bili su prava atrakcija u kojoj su uživali svi prisutni.

Pozivamo vas da i narednog vikenda 17. i 18. juna prisustvujete Vožd festivalu koji će se održati na Banjici i naselju Braće Jerković.

DOBRODOŠLI! ČEKAMO VAS!

Podelite vest: