OTVOREN „PROLEĆNI PORODIČNI VOŽD FESTIVAL“

Danas je Voždovac poslao predivnu sliku i jasnu poruku da je porodica osnovni temelj društva. Dečji osmesi i igre otvorili su „Prolećni porodični Vožd festival“ koji su organizovali Gradska opština Voždovac i Grad Beograd. Povodom 15. maja – Međunarodnog dana porodice, Grad Beograd je mesec maj proglasio mesecom porodice koji će se obeležiti nizom događaja na radost dece i roditelja.

Predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić obratila se najpre dečici koja su došla u velikom broju i budući da je i sama majka jednog dečaka nije mogla da sakrije radost koja ju je obuzela zbog radosti dece koja su uživala u besplatnim animacijama, pozorišnim predstavama, interaktivnim radionicama, igrama bez granica, slikanja po licu, gumenim dvorcima, mađioničarima i još mnogim drugim zabavnim igrama. Pored predsednice, događaju su prisustvovali i funkcioneri Opštine Voždovac.

„ Draga deco, kada vas vidim u ovolikom broju i ovako nasmejane, znam da radimo prave stvari jer ste vi osnova, ukras i budućnost naše opštine. Porodica je ćelija svakog društva, a mi to čuvamo, negujemo i razvijamo raznim događajima koje organizujemo za vas kao i ovim Festivalom koji je posvećen upravo vama, vašim roditeljima, bakama i dekama i svim našim građanima kojima je porodica na prvom mestu. Srce mi je puno kada vas vidim razigrane i radosne i to nam je podstrek da vam i dalje organizujemo još lepši program i događaje. A sada hajmo da zajedno uživamo u današnjem predivnom danu“, poručila je predsednica Tomić Ilić. Ona se posebno zahvalila članovima Veća Milanu Mratinkoviću i Goranu Uskokoviću na organizaciji Festivala. Mališani su danas uživali u slatkišima i poklon igračkama.

Naredne lokacije na kojima će se održati ovaj Festival od 11:00 do 16:00 časova su:

07.05. „Draga Stanojković“ – Rakovica Selo, OŠ „Jajinci“.

13.05. „Milan Đ. Milićević“ – Ripanj, OŠ „Vuk Karadžić”

14.05. „Timoti Džon Bajford“ – Banjica, plato sportskog centra

20.05. „Milunka Savić“ – park kod Doma zdravlja u Braće Jerković (preko puta pijace).

 DOBRODOŠLI! ČEKAMO VAS!

Podelite vest: