ODRŽAN SASTANAK O BEZBEDNIM MATURSKIM PROSLAVAMA SREDNjOŠKOLACA NA VOŽDOVCU

Opština Voždovac i ove godine, u okviru svojih nadležnosti želi da najradosniji povod proslave maturske večeri učini najlepšim, preventivno ukazujući na primenu svih bezbednosnih mera.

Danas je održan sastanak Saveta za bezbednost Opštine Voždovac na kojem su prisustvovali predsednica Opštine Ivana Tomić Ilić, načelnik Uprave Marko Denčić i članovi Veća Bojana Jakšić i Goran Uskoković, kao i direktori srednjih škola. Na sastanku su učestvovali i članovi Saveta bezbednosti Opštine Voždovac, predstavnici Uprave saobraćajne policije za Grad Beograd, Policijske stanice Voždovac i Doma zdravlja „Voždovac“.

Razgovarano je o rizicima neformalnih proslava u školama, u parkovima, trgovima i u restoranima kao i o mogućim merama bezbednosti koje će se sprovesti radi sprečavanja neprijatnih događaja. Na sastanku je zaključeno da će direktori srednjih škola preneti informacije roditeljima i da će se aktivno uključiti u podizanje svesti kod roditelja i dece za bezbedno održavanje maturskih proslava, kao i da će MUP blagovremeno obavestiti o predstojećim događajima u svojim školama.

Podelite vest: