ODRŽAN SASTANAK O BEZBEDNIM MATURSKIM PROSLAVAMA OSMAKA NA VOŽDOVCU

Opština Voždovac i ove godine, u okviru svojih nadležnosti želi da najradosniji dan za male maturante učini najlepšim, preventivno ukazujući na primenu svih bezbednosnih mera.

Danas je održan sastanak Saveta za bezbednost Opštine Voždovac na kojem su pored redovnog sastava prisustvovali i načelnik Uprave Marko Denčić, član Veća za školstvo  Bojana Jakšić i direktori osnovnih škola.

Na sastanku su učestvovali i Aleksandar Ignjatović komandir Policijske stanice Voždovac, Dejan Zastavniković zamenik komandira PI Beli Potok, Darko Lukić iz Uprave saobraćajne policije za Grad Beograd.

Razgovarano je o rizicima neformalnih proslava u školama, u parkovima, trgovima i u restoranima kao i o mogućim merama bezbednosti koje će se sprovesti radi sprečavanja neprijatnih događaja.

Na sastanku je zaključeno da će se direktori osnovnih škola preneti informacije roditeljima i da će se aktivno uključiti u podizanje svesti kod roditelja i dece za bezbedno održavanje maturskih proslava, kao i da će MUP blagovremeno obavestiti o predstojećim događajima u svojim školama.

Podelite vest: