PODELjENE NAGRADE NAJUSPEŠNIJIM VOŽDOVAČKIM UČENICIMA U ŠKOLSKIM SPORTSKIM TAKMIČENjIMA

I ove godine održano je svečano proglašenje najuspešnijih škola u školskim sportskim takmičenjima Voždovca u košarci, odbojci i futsalu u školskoj 2022/23. godini. Brojni učenici primili su diplome i pehare za svoje zaslužene uspehe koji su postigli trudom i radom i tako predstavili na najlepši način svoju školu i Opštinu. Podeli priznanja prisustvovao je generalni sekretar Beogradske asocijacije za školski sport Slobodan Đurić, sportski direktor Beogradske asocijacije za školski sport Momčilo Stanojković, član Veća Gradske opštine Voždovac zadužen za sport Aleksandar Maksimović, članica Veća zadužena za školstvo Bojana Jakšić i predsednica i generalni sekretar Sportskog saveza Gradske opštine Voždovac Jovana Radivojević i Srđan Milić.

Članica Veća Bojana Jakšić obratila se prisutnima u Svečanoj sali. „U ime predsednice Opštine Voždovac Ivane Tomić Ilić želim da vas pozdravim i da vam čestitam na ostvarenim rezultatima, nagradama koje ste zaslužili i svemu onome što radite kako bi naš sport, naše škole, Opština i svi mi zajedno bili ponosni na vas. Želim vam da nastavite da se borite, da radite i budete uzor narednim generacijama koje dolaze da i oni vide od vas i krenu da se bave sportom“, rekla je Bojana Jakšić.

Udruženje pedagoga fizičke kulture Voždovca od svog osnivanja 2009. godine organizator je i realizator školskih sportskih takmičenja iz sistema školskog sporta Republike Srbije.

Podelite vest: