JAVNA RASPRAVA O NACRTU LOKALNOG AKCIONOG PLANA ZA RODNU RAVNOPRAVNOST GO VOŽDOVAC

U postupku pripreme Lokalnog akcionog plana za rodnu ravnopravnost Gradske opštine Voždovac za period od 2022. do 2025. godine (u daljem tekstu LAP)  za usvajanje, Gradska opština Voždovac sprovodi javnu raspravu o  predlogu LAP-a sa predstavnicima državnih organa, javnih službi, privrednih subjekata, sindikata, udruženja poslodavaca, stručne javnosti, građana i građanki, udruženja civilnih organizacija kao i sa drugim zainteresovanim učesnicima.

Javna rasprava o LAP-u biće sprovedena u periodu od 3. do 19. decembra 2021. godine, i u tom periodu LAP će biti dostupan za uvid i preuzimanje na sajtu Opštine na linku: vozdovac.rs/rodna-ravnopravnost .

Učesnici javne rasprave se pozivaju da do 19. decembra upišu svoje sugestije, predloge, inicijative i komentare ili dostave pisanim putem Gradskoj opštini Voždovac, Beograd, Ustanička 53, na priloženom Obrascu.

Po završetku postupka javne rasprave Radna grupa za izradu LAP-a analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi povodom LAPa, koji će objaviti na svojoj internet stranici, najkasnije u roku od tri dana od dana okončanja javne rasprave, nakon toga će dokument biti predat Veću Gradske opštine Voždovac na utvrđivanje predloga, a potom Skupštini opštine na usvajanje.

Sa željom da izradimo LAP koji će pripadati svim građankama i građanima, ohrabrujemo Vas da nas kontaktirate u slučaju bilo kakvih pitanja ili komentara, kontakt osoba je Branko Nedeljković, koordinator Radne grupe, i to na e-mail adresu: branko.nedeljkovic@vozdovac.rs.

Podelite vest: