ГО ВОЖДОВАЦ ПОКЛАЊА АУТО СЕДИШТА ВОЖДОВАЧКИМ БЕБАМА

Поводом Светског дана права детета, Градска општина Вождовац поклања ауто седишта за бебе рођене од 20.11. до 28.11.2020. године, закључно са 28. новембром, укупно 9 дана.

Председница Општине Вождовац Ивана Томић Илић овом акцијом жели да мајкама које су управо донеле на свет један нови живот честита и обрадује их поклоном који ће помоћи да бебе буду безбедне у саобраћају.

„У данима када обележавамо права детета, свака беба која се роди од данас па у наредних девет дана добиће ауто седиште јер нам је безбедност деце изузетно важна. Имамо још једну лепу акцију за малишане Вождовца који су рођени од 01.01.2014. до 31.12.2020. године, а то су новогодишњи пакетићи које им је обезбедила ГО Вождовац. Пријава за пакетиће биће доступна данас од 12:00 сати на нашем сајту www.vozdovac.rs , у Месним заједницама и испред зграде Општине. Подела ће бити организована уз поштовање мера опреза које доноси Влада Србије. У наредном периоду више пажње посветићемо  деци, мајкама, пензионерима и свима нашим Вождовчанима“, рекла је председница Томић Илић.

Поделите вест: