BETI ĐORĐEVIĆ I „POČNIMO LjUBAV IZ POČETKA“ U ŠUMICAMA

Još jedan vikend za pamćenje priredio je Voždovački centar „Šumice“ svojim mlađim ali i starijim građanima. Školarci kao i mališani uživali su u dečijim predstavama „Lena i Klovn“ i „Tajne bakinog tavana“ pozorišta Talija, ali i u interaktivnom druženju sa mađioničarem Zekom koji im je pokazao sve interesantne trikove u svojoj predstavi.

Koncertom „Počnimo ljubav iz početka“ prva dama džez muzike na ovim prostorima Beti Đorđević sa prijateljima impresionirala je prisutne Voždovčane. Zahvaljujući ovoj pesmi otpevanoj 1976. godine na festivalu Beogradsko proleće, preko noći postala zvezda. Burnim aplauzom pozdravljene su pesme „Čamac na Tisi“, „Kaži zašto me ostavi“, „Summer time“…

Još jedno interesantno muzičko veče. Eleonora Barudžija održala je koncert pop muzike, inače poznata po nastupu sa sestrom Izoldom na Evroviziji kao pratnja Danijelu Popoviću koji se predstavio pesmom „Džuli“. A za sve ljubitelje pisane reči prof. srpske književnosti i jezika promovisala je svoju zbirku poezije „Između dva nesna“.

Čekamo vas i ovog vikenda.

Podelite vest: