JOŠ VIŠE SREDSTAVA ZA RAZVOJ KULTURE, ZDRAVSTVO I SOCIJALNO UGROŽENE VOŽDOVČANE

Na 9. Skupštinskoj sednici GO Voždovac, koja je održana 8. septembra, između ostalih tačaka dnevnog reda, doneta je Odluka o četvrtom rebalansu budžeta Gradske opštine Voždovac za 2017. godinu.

Obraćajući se odbornicima na sednici, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić istakao je da je Opština uvek otvorena za sve predloge i sugestije i pozvao predstavnike opozicije da upute predloge koji će biti u interesu svih stanovnika opštine.

„Naš zajednički interes je da izađemo Voždovčanima u susret, zato i vas, kao predstavnike opozicije, pozivam da uputite svoje  predloge koje ćemo uvažiti“ – rekao je predsednik Savić.

On je naglasio da su opštinski prioriteti socijalno ugroženi, deca, kao i najstariji sugrađani i da su upravo zato rebalansom budžeta predviđena dodatna sredstva za programe socijalne i dečije zaštite, podrške socio-humanitarnim organizacijama, a posebno projekat za izradu kartica za povlašćenu kupovinu za sve voždovačke penzionere.

Ovim rebalansom budžeta predviđena su dodatna sredstva i za programe razvoja kulture i umetničkog stvaralaštva, zdravstene zaštite, kao i za razvoj sporta i omladine, koje odbornici većinom glasova na sednici usvojili.

Podelite vest: