KRAJ RADOVA U BULEVARU OSLOBOĐENjA DO 22. AVGUSTA

Kompletna rekonstrukcija Bulevara oslobođenja biće završena u roku od tri meseca, do 22. avgusta i koštaće 160 miliona dinara, rekao je gradski menadžer Goran Vesić, koji je danas zajedno sa predsednikom opštine Voždovac Aleksandrom Savićem i direktorom „Beograd-puta” Ivanom Tejićem, obišao radove na sanaciji ove saobraćajnice od Trošarine do Autokomande.

„Radovi su počeli 22. maja, odmah nakon što je okončana rekonstrukcija Ulice Ljutice Bogdana, a ukupna dužina saobraćajnice koja se rekonstruiše je 3,2 kilometra. Plan je da radovi budu završeni u roku od tri meseca. Dobra vest za vozače je da ćemo već 5. avgusta postaviti prvi sloj asfalta, pa će vozači moći da koriste ovaj deo ulice već početkom sledećeg meseca“, precizirao je Vesić.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić rekao je da su radovi na sanaciji Bulevara oslobođenja rezultat pravilne raspodele posla između Grada Beograda i opštine Voždovac.

„Trenutno se na našoj opštini radi, pored ove ulice, izgradnja saobraćajnice duge 2,6 kilometara u naselju Zuce, a izvođač je takođe JKP „Beograd-put”. Opština Voždovac se ove godine okrenula sanaciji nekategorisanih puteva, koji nisu održavani 30 ili 40 godina. Sve to urađeno je u dogovoru sa građanima“, rekao je Savić. On je dodao da će rekonstrukcija Doma zdravlja u Ulici vojvode Stepe 226 početi za desetak dana.

Podelite vest: