ASFALTIRANjEM ULICE NOVA 1 UMANjIĆE SE PROBLEM POPLAVA NA MITROVOM BRDU

U Voždovačkom  naselju Mitrovo brdo, ulice Nova  1 i Mitrovdanska ovih dana su kompletno rekonstruisane i asfaltirane, kao i deo Ulice vojvoda Vlahović, koja će u narednom periodu dobiti novi izgled u celoj dužini. Radove, koje izvodi JKP „Bograd put“, obišao je predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, zajedno sa svojim saradnicima.

Građani ovog naselja žalili su se na problem poplava i zagušenja ulica usled većih padavine. Prema rečima predsedika Opštine, asfaltiranjem Ulice Nova 1 u dužini od 350 m i spuštanjem nivoa terena, napraviće se jedan novi zaobilazni prsten, kojim će moći da se izađe na gornje ulice na Zvezdari, ukoliko dođe do obilnijih atmosferskih padavina.

„Nastojaćemo da, uz pomoć Direkcije za izgradnju Grada Beograda, ovim radovima rešimo i problem kanalizacije koja je preopterećena usled izgradnje velikog broja zgrada“ – dodao je Savić.

Povodom radova na uređenju i asfaltiranju više ulica na Mitrovom brdu, stanovnici ovog naselja su predsedniku GO Voždovac uputili pismo zahvalnosti za angažovanje Opštine u saradnji sa gradskim službama, zahvaljujući čemu po prvi put od 1996. godine građani ne moraju sami da finansiraju asfaltiranje ulica u kojima žive.

„Vašim nesebičnim angažovanjem u svako doba, uverili ste nas da postoje ljudi koji rade u službi građana. Zato pre svega Vi i ostali učesnici u odlukama, kao i izvođač “Beograd put” zaslužujete veliko poverenje građana i ocenu ČISTA DESETKA” – navodi se u pismu žitelja Ulice vojvode Vlahovića koje je stiglo na adresu opštine Voždovac.

Podelite vest: