POP HITOVI NA OTVARANjU „VOŽDOVAČKIH LETNjIH VEČERI“

Prvog dana otvaranja „Voždovačkih letnjih večeri“, posle održanog zabavnog programa za decu, sinoć su i stariji sugrađani imali priliku da uživaju u evergrin muzici. U prijatnom večernjem ambijentu atrijuma Centra „Šumice“, brojni posetioci slušali su i pevušili poznate pesme Mikija Jevremovića, Dragana Stojnića i filmske numere, u izvođenju Dejana Radovanovića, kao i hitove Zdravka Čolića, Dina Merlina i Hari Mata Harija, koje je pevao Petar Jojić, učesnik „Faktora H“.

Kako je na početku programa najavio organizator i konferansije Predrag Vuković – Peđolino, u okviru ove manifestacije svakog vikenda do kraja avgusta održavaće se zabavno muzički sadržaji za decu  od 18:30 časova, dok će za odrasle od 21 čas biti organizovane poetske večeri, koncerti i popularna predavanja eminentnih stručnjaka. Nisu zaboravljeni ni tinejdžeri, za koje su svake subote (osim danas 8. jula) rezervisana gostovanja raznih di džejeva, kao i revije mladih talenata.

Pored velikog broja ljubitelja pop muzike koji su sinoć došli u „Šumice“, u koncertu su uživali predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić sa saradnicima, kao i član Gradskog veća Ivana Tomić.

I ovog leta, Ustanova „Voždovački centar – Šumice“, uz podršku Gradske opštine Voždovac, organizuje i poziva sve mlađe i starije sugrađane koji ove tople dane provode u Beogradu, na sada već tradicionalnu manifestaciju, „Voždovačke letnje večeri“. Za sve posetioce ulaz je slobodan.

Podelite vest: