DODELjENA PRIZNANjA I NAGRADE NAJBOLjIM VOŽDOVAČKIM OSNOVCIMA I SREDNjOŠKOLCIMA

Gradska opština Voždovac i ove godine, sada već tradicionalno, organizovala je svečani prijem za 250 najboljih učenika osnovnih i srednjih škola sa svoje teritorije. Đacima generacije uručeni su tablet računari i monografije Voždovca, a nosiocima „Vukove“ diplome monografije. Fotografije 23 najbolja učenika i đaka generacije našle su se  na dva bilborda, koja je i ove godine postavila opština Voždovac sa natpisom „Svet očekuje njih”.

Diplome i poklone uručivali su član Veća Miloš Stojanović, zadužen za školske i predškolske ustanove i član Veća opštine Momir Ćirović.

Uspešnim đacima i njihovim ponosnim roditeljima obratio se Stojanović čestitavši na izuzetnim rezultatima. „Danas je veliki dan za sve nas, jer su ova deca ono najbolje što Voždovac ima. To su vredni, talentovani i uspešni mladi ljudi koji znanjem i radom uspešno realizuju svoje ciljeve. Uvek radimo za dobrobit naše dece, zato trenutno obnavljamo pet osnovnih škola, a do kraja godine još osam. Naše prvake ćemo u septembru kao i do sada obradovati rančevima i pernicama, ali i renoviranim školama. Ove godine smo nagradili i đake generacije srednjih voždovačkih škola, jer smatramo da je ovaj događaj jako bitan i podsticajan za njihovo dalje školsko usavršavanje“, rekao je Stojanović.

Uručivanju nagrada i diploma prisustvovali su direktori, razredne starešine, nastavnici i roditelji.

Podelite vest: