ŠKOLA ,,VOŽD“ PROSLAVILA SPASOVDAN

Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Vožd”, na dan velikog hrišćanskog praznika Spasovdan, svečano  je proslavila Dan škole i 62 godine postojanja.

Direktor Škole Srećko Krivokapić čestitao je učenicima i nastavnicima Dan škole, a svim gostima koji su svojim prisustvom ulepšali ovaj značajan dan, poželeo je dobrodošlicu. On se posebno zahvalio opštini Voždovac koja pruža podršku i pomaže njihovu školsku ustanovu kad god  je to moguće.

Član Veća opštine zadužen za školske i predškolske ustanove Miloš Stojanović čestitao je učenicima i kolektivu Dan škole i rekao da će se Opština uvek truditi da obrati posebnu pažnju i da ima razumevanja za potrebe Škole„Vožd“, kao što je to činila do sada.

Mlađi i stariji učenici pripremili su program za goste recitujući stihove i izvodeći zanimljive skečeve uz muziku i pesmu. Na kraju programa, učenice koje već godinama osvajaju brojne nagrade na međunarodnim i regionalnim frizerskim takmičenjima, predstavile su svoje originalne kreacije frizura koje su osmislile za ovu priliku.

Po završetku programa, članovi Veća opštine Miloš Stojanović i Momir Ćirović, zajedno sa predstavnicima Škole, podelili su pripremljene slatke poklone i majce svim učenicima i obradovali ih na ovaj poseban dan.

Podelite vest: