POTPISAN UGOVOR O SARADNjI IZMEĐU SPORTSKIH CENTARA „VOŽDOVAC“ I „ŠUMICE“ I KOMPANIJE SOKO ŠTARK

Kompanija Soko Štark, kao jedan od ključnih privrednih subjekata opštine Voždovac, u dogovoru sa opštinskim rukovodstvom i na osnovu navedenih potreba, dogovorila je višegodišnju saradnju i novčanu podršku radi poboljšanja uslova rada u dva ključna voždovačka sportsko-rekreativna centra – „Voždovac“ i „Šumice“.

Tim povodom, danas je potpisan ugovor o sponzorstvu, koji su potpisali generalni direktor Soko Štarka Matjaž Vodopivec, direktor Ustanove „Voždovačkog centar – Šumice“ Zoran Ivaniš i direktor Ustanove sportski centar „Voždovac“ Dragan Životić. Potpisivanju su prisustvovali predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, član Veća opštine zadužen za sport Milan Todić i direktor Pravnih poslova za Srbiju i Makedoniju Atlantik Grupa Aleksandra Popović.

Predsednik opštine Voždovac, izrazio je zahvalnost kompaniji Soko Štark sa kojom, kako je naveo, Opština ima dugogodišnju uspešnu saradnju i niz dragocenih zajedničkih akcija humanitarnog karaktera. „Ugovor koji danas potpisujemo je od posebne važnosti, imajući u vidu da ćemo njime regulisati poboljšanje uslova rada u naša dva sportsko-rekreativna centra, ali istovremeno dati punu podršku Kompaniji koja je svoj rad  i aktivnosti usmerila na poboljšanje života zajednice u kojoj posluje. Visoko cenimo zalaganje kompanije Soko Štark, koja deluje kao društveno odgovorna kompanija, svesna svoje važnosti i uticaja na poboljšanje života u lokalnoj zajednici u kojoj posluje. To je bilo presudno kada smo se dogovarali šta je Voždovčanima najpotrebnije i gde nam je podrška i pomoć najvažnija – odlučili smo se da će naše trajno zajedničko opredeljenje biti ulaganje u projekte od opšte društvenog značaja, konkretno na sportsko-rekreativne centre „Šumice“ i „Voždovac“ – naveo je Savić.

„Soko Štark kao društveno odgovorna kompanija, poseban značaj poklanja  upravo saradnji sa voždovačkom Opštinom, jer je to naša lokalna zajednica  na kojoj želimo odgovorno da delujemo radi poboljšanja uslova života naših sugrađana, naročito dece i omladine,  čiji je zdrav razvoj i bavljenje sportom osnov napretka ne samo zajednice, nego i društva u celini. Štarkovo je trajno opredeljenje, kao i strateška postavka Atlantik Grupe, da ulaže u projekte od opšte društvenog značaja i na taj način doprinese razvoju društvene zajednice čiji je deo, a posebno nam je drago što se sve ovo dešava u godini Štarkovog jubileja – 95. godina postojanja“, rekao je tom prilikom Matjaž Vodopivec, generalni direktor Soko Štarka, koji posluje u okviru Sistema Atlantik Grupe.

Direktori sportskih centara izrazili su zahvalnost što će namenski izdvojena sredstva, od ukupno 60.000 evra, u planiranim etapama biti uložena u obnovu infrastrukture njihovih sportsko-rekreativnih centara, nabavke novih sedišta, koševa i drugih neophodnih rekvizita i opreme. Ugovori o sponzorstvu preciziraju prava i obaveze sponzora i primaoca sponzorstva na period od 4 godine i počinju da se primenjuju od dana zaključenja.

Podelite vest: