„VOŽDOVAČKI ŠAMPIONI“ VRATILI SE ZADOVOLjNI IZ SOKOBANjE

Učenici V i VI razreda iz 16 voždovačkih osnovnih škola, koji su kao nagradu za svoje sportske uspehe od opštine Voždovac dobili besplatan četvorodnevni boravak u Sokobanji, vratili su se kući zadovoljni i puni zanimljivih utisaka.

Mladi voždovački šampioni su u pratnji dva najuspešnija nastavnika fizičkog vaspitanja, boravili u hotelu „Banjica“ od 11. do 14. juna, gde su se uz brojne radionice i sportske aktivnosti (sportska ishrana, ferplej, pravila sportskih igara i druge) rekreirali u prirodi, na zdravom vazduhu ove poznate banje.

Projekat „Voždovački šampioni“ realizuje se za učenike od V  do VIII razreda drugu godinu zaredom, u saradnji Opštine i Udruženja pedagoga fizičke kulture Voždovca. Najuspešniji učenici VII i VIII razreda prošlog polugodišta boravili su na nagradnom putovanju u Titelu, odakle su sa sobom poneli lepe uspomene.

Ovaj projekat pokrenut je na inicijativu Milana Todića, člana Veća opštine Voždovac zaduženog za sport i omladinu, a sprovodi se sa ciljem stimulacije i promocije zdravog načina života naših najmlađih.

Podelite vest: