NOVI ASFALT U DELU BULEVARA OSLOBOĐENjA NA BANjICI

Završne radove na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja, u delu od Crnotravske do Paunove ulice, danas su obišli gradski menadžer Goran Vesić, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić i direktor JKP „Beograd-put” Ivan Tejić.
Vesić je istakao da je urađen veliki posao, s obzirom na značaj te saobraćajnice, zahvalivši se čelnicima opštine Voždovac na saradnji.

„Rekonstrukcija je rađena u dve faze. Ona je obuhvatila skoro 1.200 metara novog asfalta, obnovu trotoara, biciklističke staze i ivičnjaka, kao i nedostajuće kanalizacije. Vrednost radova je oko 43 miliona dinara, dok je za ovu godinu na opštini Voždovac predviđeno u te svrhe oko 122 miliona dinara“ – najavio je Vesić.

Predsednik Aleksandar Savić se ovom prilikom zahvalio gradonačelniku i gradskom menadžeru što usvajaju zahteve građana Voždovca i podržavaju opštinske inicijitive za asfaltiranje brojnih lokacija. „Opština je u proteklom periodu asfaltirala oko 70 nekategorisanih puteva. Takođe se trenutno radi na uređenju deset osnovnih škola, gde se postavljaju ograde, novi krovovi i uređuju školski hodnici. Upravo je završen tender za izgradnju druge faze Jelezovačkog kolektora, čija je vrednost oko 80 miliona dinara, a čime će se steći uslovi da veliki deo Jajinaca, jedan deo sela Rakovica, kao i deo opštine Rakovica dobiju preduslove da se priključe na kanalizacionu mrežu. To je jedna velika investicija Grada Beograda, a nadam se da ćemo sa sličnim investicijama nastaviti i dalje“ – rekao je Savić.

Podelite vest: