VELIKA DEČJA ŽURKA SA PEĐOLINOM

Gradska opština Voždovac  za svoje najmlađe Voždovčane organizovala je 16. aprila Veliku dečju žurku sa Peđolinom.

Na sportskom terenu u naselju Stepa Stepanović  mališani su učestvovali u programu i zabavili se uz pesmu i igru, ne skrivajući oduševljenje i radost.

Pored popularnog dečjeg voditelja, najmlađi Voždovčani imali su mogućnost da se druže i sa specijalnim gostima – ZOE MILANO I PEPOM PRASE.

Predsednik Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandar Savić prisustvovao je ovoj manifestaciji i tom prilikom naglasio da je Opština u protekle dve godine posebnu pažnju poklanjala najmlađim sugrađanima, obnavljajući igrališta i obezbeđujući bolje uslove za boravak u vrtićima i školama.

„Mi smo svi odrastali uz našeg Peđolina. Trudićemo se da ovako jedna lepa predstava na otvorenom u letnjem periodu postane tradicionalna i da jednom mesečno organizujemo Veliku dečju žurku“ – istakao je Savić.

On je dodao da je veoma zadovoljan što vidi veliki broj mališana koji su došli da se druže, zabave i učestvuju u ovoj predstavi. Prema Savićevim rečima, naselje Stepa Stepanović je, infrastrukturno, dovoljno opremljeno za razliku od drugih delova Voždovca koji nemaju vodu, kanalizaciju i puteve.

„U narednom periodu, nastavićemo da se zalažemo za  ravnomeran razvoj Voždovca, kako bismo stvorili još bolje uslove za našu decu“ – rekao je Savić.

Podelite vest: