УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈУСПЕШНИЈИМ ВОЖДОВЧАНКАМА

Поводом Међународног дана жена, 8. марта, у свечаној сали општине Вождовац организован је традиционални пријем најуспешнијих жена са Вождовца, које су се током протекле године истакле својим пословним резултатима у оквиру професије којом се баве.

У име председника Александра Савића, присутним дамама празник је испред Градске општине Вождовац честитао Вук Мирчетић, пожелевши им успех у раду и приватном животу у годинама које долазе. Изразивши задовољство што на једном месту види овако велики број истакнутих Вождовчанки, Мирчетић им је пренео захвалност целог општинског руководства за постигнуте резултате, а потом је у знак признања и пажње дамама уручио монографију општине Вождовац и букет цвећа.

Општина је ове године на  пријему угостила преко 50 најуспешнијих Вождовчанки из области образовања, здравства, науке, привреде, као и Јелену Костић, мајку вождовачких тројки, која је са својим малишанима завредила признање за успешно родитељство.

У уводном делу свечаног програма ученице Музичке школе „Петар Коњовић“ отпевале су неколико музичких нумера под диригентством проф. Милице Тишме, а потом су младе солисткиње кореографа Мире Даничић – ученице вождовачких школа које се баве плесом, приказале своје добро научене плесне тачке.

Поделите вест: