VIKEND U „ŠUMICAMA” U ZNAKU BROJNIH KULTURNO-SPORTSKIH DOGAĐAJA

Brojni kulturno-sportski događaji za građane, obeležili su ovaj vikend u Centru za kulturu i sport „Šumice“. Uprkos spekulacijama da će Centar biti zatvoren, on nastavlja da radi punim kapacitetom i da u potpunosti ispunjava svoju svrhu. Najmlađi Voždovčani imali su priliku da uživaju danas u pozorišnoj predstavi „Peđolino šou“, koja je ispunila salu do poslednjeg mesta. Pozorišnu predstavu na poklon deci organizovala je opština Voždovac, zajedno sa CKS „Šumice“.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić naglasio je da građani nemaju razloga za brigu, jer „Šumice“ nastavljaju sa radom, bez ikakvih dugovanja.

„Šumice“ nastavljaju da rade punim kapacitetom, jer smo u saradnji sa Gradom Beogradom obezbedili 100 miliona dinara za likvidaciju, a rukovođenje nad Centrom „Šumice“ preuzeće JP „Poslovni prostor Voždovac“, bez duga za struju, vodu, grejanje… Svi zakazani događaji održaće se bez ikakvih problema, a Opština će se potruditi da, pored sportskih, bude i što više kulturnih dešavanja“ – rekao je Savić.

Pored predstave,  u Centru su za vikend održana i druga sportska nadmetanja u rvanju, stoni tenisu, košarci i rukometu.

Podelite vest: