ODRŽANA TRIBINA „PROBLEMI U POSLOVANjU PRIVREDNIKA NA VOŽDOVCU”

U skupštinskoj sali opštine Voždovac, u organizaciji GO Voždovac, Kluba privrednika opštine Voždovac, Zajednice preduzetnika Privredne komore Srbije i Zajednice opštih udruženja preduzetnika Privredne komore Beograda, održana je tribina „Problemi u poslovanju preduzetnika na Voždovcu“ u kojoj je učestvovalo oko 40 aktivnih privrednika koji su predstavili probleme i prepreke u svom poslovanju.

Na početku tribine privrednicima se obratio predsednik Skupštine GO Voždovac Aleksandar Mirković, poželevši im dobrodošlicu i izrazivši nadu da će se na ovom konstruktivnom sastanku sagledati mogućnosti rešavanja određenih problema u njihovom poslovanju. “Verujem da ćete posle današnje razmene iskustava doći do novih saznanja koja će vam pomoći u unapređenju kvaliteta vašeg poslovanja. Opština će nastojati da u skladu sa mogućnostima izađe u susret vašim poslovnim potrebama, jer je razvoj preduzetništva na Voždovcu u interesu svih naših sugrađana“ – dodao je Mirković.

Sekretar Zajednice preduzetnika PKS Branislava Simanić rekla je da je ova tribina organizovana isključivo zbog privrednika i u njihovu korist. „Želimo da čujemo da li ste zadovoljni onim što smo uradili do sada i koji su vaši planovi u narednom periodu, kako bismo vas podržali i olakšali vaše poslovanje. Vlada Republike Srbije je 2016. godinu proglasila godinom preduzetništva i mi želimo da vam pomognemo u okviru naših mogućnosti“ – rekla je Branislava Simanić.

Sekretar Zajednice opštih udruženja preduzetnika PKB Dejan Zrilić podsetio je prisutne da je prošle godine u GO Voždovac otvoren šalter za preduzetnike, a jedan od mnogih zadataka šaltera jesu i tribine ovakvog tipa. „Želimo da čujemo vaše probleme i prepreke u poslovanju i da vidimo na koji način možemo u saradnji Grada, komorskog sistema i opštine Voždovac da ih rešimo“ – rekao je Zrilić.

Predsednik Zajednice opštih udruženja preduzetnika PKB Milivoje Armuš ukazao je na tešku situaciju u kojoj se danas privrednici nalaze. „Iskreno se nadam da ćemo sa ovakvom diskusijom i predloženim načinom rešavanja vaših problema imati jedan dobar osnov za unapređenje preduzetničkog poslovanja” – rekao je Armuš.

Podelite vest: