GLAMUROZNA MODNA REVIJA NA VOŽDOVCU

U prepunoj svečanoj sali opštine Voždovac, 29. januara održana je gala modna revija povodom manifestacije Nagrađujemo najbolje diplomce, u okviru 8. festivala „Dani Anabela venčanica“.
Manifestaciju je podržala Gradska opština Voždovac, ispred koje je završnu svečanost uveličao predsednik Skupštine Aleksandar Mirković. On je naročito pohvalio ceo projekat koji nagrađuje uspešne mlade ljude, naglasivši da će Opština, kao društveno odgovorna lokalna samouprava, i ubuduće podržavati sve aktivnosti kojima se pomažu građani Voždovca i svi oni koji su to svojim vrednim radom i zalaganjem zaslužili.

Svečanu reviju je otvorio Vuk Mirčetić, koordinator Festivala, pozdravivši prisutne i pohvalivši ovaj izuzetan događaj na Voždovcu, zahvaljujući kojem će mladi diplomci iz Srbije biti nagrađeni za svoju ljubav, uspeh i želju da ostanu u svojoj zemlji. Direktor Festivala Mirjana Stevanovski, koja je značajno doprinela sjajnoj organizaciji kompletne revije, zahvalila se opštini Voždovac, svima koji su te večeri došli, kao i sponzorima koji su pomogli da vredne nagrade budu dodeljene zaslužnim diplomcima.

Ekskluzivni modeli venčanica iz najnovijih kolekcija francuskog brenda „Divina Sposa“ su bili premijerno prikazani na glamuroznoj reviji upriličenoj u svečanoj sali opštine Voždovac. Prelepe venčanice različitih krojeva, od raskošne čipke, svile i tila, na modnoj pisti prikazale su manekenke – učenice Škole za negu lepote. One su svojim izvanrednim kreacijama frizura i šminkom dodatno ulepšale predstavljanje originalnih modela renomiranih evropskih brendova venčanica, koje je publika nagradila gromkim aplauzom.

Modna revija romantičnih venčanica salona „Anabella“ bila je predstavljena kao završnica manifestacije koju je Opština podržala sa idejom da se nagrade tri buduća bračna para diplomaca koji će se venčati ove godine. Na konkurs su se javili brojni diplomci koji su predali pisani rad na temu: „Moja budućnost je u Srbiji”, a Komisija je izabrala tri para koja su na kraju revije dobila vredne poklone. Prvo mesto osvojili su Filip Blagojević i Jovana Milovanović iz Beograda i dobili besplatnu organizaciju venčanja, venčanicu za mladu, odelo za mladoženju, burme, cipele, mladenačku tortu, bidermajer, specijalne efekte na venčanju, besplatno fotografisanje i snimanje sa izradom foto buka, dok su druga dva para Slaviša Antić i Irena Lević iz Gnjilana sa Kosova i Nebojša Zec i Jelena Avakumović iz Novog Sada, na poklon dobila venčanice, dijamante za burme i cipele za venčanje.

Među gostima na reviji su bili i narodna poslanica Dubravka Filipovski, počasni građanin Voždovca košarkašica Nataša Kovačević, književnica Jasmina Ana Rašković, voditeljka Adriana Čortan, glumica Mirjana Gavrilović, direktorka Škole za negu lepote Veselinka Životić i drugi direktori renomiranih uspešnih privatnih i državnih preduzeća i institucija.

Tim festivala „Dani Anabela venčanica“ su salon venčanica „Anabella“, zlatara „Andrejević“, foto video studio „Diznilend“, Anči kolači, „Marry ed“ cipele za venčanja, „Samo kaži DA“, foto Sale, dizajn studio „Specific“, cvećara galerija „Ramonda“, „Travel boutique“, profesionalna šminka Kryolan, hotel „Majdan“, Škola za negu lepote i „Koktel bend“.

Podelite vest: