OPŠTINA VOŽDOVAC NASTAVLjA DA NAGRAĐUJE ISTAKNUTE UČENIKE U SPORTU

Gradska opština Voždovac i ove godine nastavlja da nagrađuje najbolje sportiste.

Najbolji učesnici takmičenja u okviru projekta „Školski sport“ koji su se pojedinačno istakli i uspešno predstavili svoju školu, na poklon od Opštine dobili su  komplet sportske opreme (trenerku, duks, polo majicu, pamučni komplet majica i šorts i kačket).

Član Veća zadužen za sport i omladinu Milan Todić, danas je u svečanoj sali Opštine primio mlade sportiste – učenike osnovnih škola sa Voždovca i tom prilikom im uručio ove vredne nagrade.

 „Gradska opština Voždovac samo je prihvatila sve obaveze koje je gradski Sekretarijat za sport i omladinu već sprovodio u saradnji sa Udruženjem pedagoga fizičke kulture opštine Voždovac.  Imenovanjem gospodina Aleksandra Savića za predsednika opštine Voždovac, mi smo zauzeli jedan stav, prihvatili dosadašnje angažovanje pedagoga fizičke kulture, i u potpunosti finansirali projekat „Školski sport“. Takođe, proširili smo akcije od značaja za Opštinu, i veoma smo ponosni na postignute rezultate naših učenika. Nadamo se da će se iz godine u godinu, povećavati broj dece koja će uzeti učešće u sportskim akcijama i baviti se sportom“ – istakao je Todić.

Podelite vest: