SPORTSKA OPREMA ZASLUŽNIMA U SPORTU

Svim profesorkama fizičke kulture iz osnovnih i srednjih voždovačkih škola Gradska opština Voždovac obezbedila je komplete trenerki, dok je štićenike Doma „Jovan Jovanović Zmaj“ za decu bez roditeljskog staranja, za uspešne sportske rezultate, nagradila kompletima sportske opreme – trenerkama, majicama, patikama i sportskim torbama.

Član Veća opštine zadužen za sport i omladinu Milan Todić, ugostio je i podelio poklone  profesorkama koje su tokom školske godine voždovačkim učenicima prenosile znanje i ljubav prema sportu i tako ih uputile na zdraviji način života.

„U prethodnom periodu Opština se aktivno bavila promocijom sporta. Pružili smo podršku mladim sportistima, organizacijom sportskih manifestacija različitih sportskih grana, vidno smo doprineli razvoju sporta na našoj teritoriji, a pogotovo školskog sporta“ – istakao je Todić.

Troje štićenika Doma „Jovan Jovanović Zmaj“, koji se bave fudbalom i plivanjem, dobili su komplete sportske opreme koji će ih motivisati da ubuduće ostvaruju još bolje rezultate u sportskim disciplinama kojima se bave.

Takođe, Udruženju pedagoga fizičke kulture Voždovca, uručena je plaketa za uspešnu saradnju i postignute rezultate.

Podelite vest: