TABLET UREĐAJI I LAPTOP RAČUNAR NA POKLON POBEDNICIMA KVIZA „SRBIJA, ZEMLjA ŠAMPIONA“

Član Veća opštine Voždovac zadužen za sport i omladinu Milan Todić, ugostio je pobednike kviza „Srbija, zemlja šampiona“ i direktorku OŠ „Zmaj Jova Jovanović“ u svečanoj sali Opštine.

Povod svečanog prijema je uručivanje nagrada učenicima koji su se svojim znanjem i brzim odgovorima izborili za prvo mesto u finalu prvog sportskog kviza za voždovačke osnovce „Srbija, zemlja šampiona“, u organizaciji GO Voždovac i Udruženja pedagoga fizičke kulture Voždovca, koji je održan 24. decembra 2015. godine u Osnovnoj školi „Karađorđe“.

„Pozdravljam mlade sportiste i profesora koji je takođe zaslužan za ovaj uspeh, zadovoljan sam pokazanim znanjem iz oblasti sporta.  Sledeće godine domaćin takmičenja u kvizu „Srbija, zemlja šampiona“ biće OŠ „Zmaj Jova Jovanović“ – rekao je Todić, nakon čega je podelio vredne nagrade.

Stevan Jovanović, Miloš Živković, Nataša Kukobat i Teodora Mićović za osvojeno prvo mesto dobili su tablet uređaje, dok je njihova škola nagrađena laptop računarom i Monografijom opštine Voždovac.

Direktorka Vesna Životić, se u ime svojih učenika i cele škole zahvalila GO Voždovac na vrednim nagradama. Takođe, izjavila je da je ponosna što će baš njena škola sledeće godine biti domaćin ovog kviz takmičenja.

Podelite vest: