NOVOGODIŠNjI PROGRAM I PAKETIĆI ZA MALIŠANE VOŽDOVCA

Udruženje osoba sa invaliditetom „Feniks“, uz podršku Gradske opštine Voždovac, organizovalo je u prostorijama Opštine novogodišnji program i podelu paketića deci ometenoj u razvoju.

Na samom početku programa mališanima i njihovim roditeljima obratio se savetnik predsednika Opštine Vuk Mirčetić rečima: „Želim vam u ime predsednika opštine Voždovac gospodina Aleksandra Savića dobrodošlicu u naš dom. Veliku zahvalnost dugujemo udruženju „Feniks“ koje je iniciralo i sprovelo ovu manifestaciju i koje se neprestano bori. Nastavite tako a mi ćemo se, kao savesna i odgovorna opštinska vlast, uvek odazvati i pomoći koliko god možemo.”

Za najmlađe je priređen raznovrstan novogodišnji program uz folklorne igre, recitacije, komičnu predstavu pozorišne trupe, zabavni nastup klovna i Deda Mraza koji je mališane na kraju obradovao poklonima i slatkišima. U prazničnoj atmosferi decu su zabavljali članovi kulturno-umetničkih društava „Dimitrije Koturović“, „Dimitrije Tucović“, Kofer Teatar, klovn Šašavko, dečiji animator Vladan Zec, pozorišna trupa „Sportakus“ i drugi.

Podelite vest: