AKCIJA “ĐACI VAS MOLE USPORITE PORED ŠKOLE” U OŠ“BRANISLAV NUŠIĆ“

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj, Saobraćajnom policijom i opštinom Voždovac, ovih dana sprovodi deveti ciklus edukativnih akcija pod nazivom „Đaci vas mole usporite pored škole 2015“.

Prvaci Osnovne škole „Branislav Nušić“ sa velikim interesovanjem učestvovali su u interaktivnoj predstavi koja ima za cilj da ih nauči kako da se ponašaju kao najmlađi učesnici u saobraćaju.

Ovoj akciji ispred GO Voždovac prisustvovao je član Veća zadužen za školske i predškolske ustanove Miloš Stojanović i predstavnik Kancelarije za mlade Milan Đorđević.

„Od 1.septembra sproveli smo četiri akcije vezane za saobraćaj. U svim osnovnim školama podelili smo brošure Pažljivkova pravila u saobraćaju i Saobraćajne bukvare. U saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja organizovali smo edukativne akcije i za predškolce i njihove vaspitačice“ – rekao je Stojanović.

Na kraju edukativnog časa prvacima su podeljeni fluorescentni prsluci, kako bi bili uočljivi vozačima, a nastavnicama film u trajanju od 20 minuta.

Podelite vest: