TEKERIŠKA ULICA U KUMODRAŽU DOBIJA NOVI ASFALT POSLE 15 GODINA

Početak radova na asfaltiranju Tekeriške ulice u Kumodražu danas su obišli gradski menadžer Goran Vesić i predsednik Gradske opštine Voždovac, zajedno sa saradnicima. Gradske i opštinske čelnike dočekali su brojni građani, zadovoljni što će im se ulica asfaltirati posle više od 15 godina.

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da se danas asfaltira Tekeriška ulica u dužini od 500 metara, napomenuvši da je vrednost radova oko 8 miliona dinara, a rok završetka radova 20. novembar. „Nije ovo jedina investicija, mi na teritoriji opštine Voždovac sprovodimo nekoliko aktivnosti. Radimo kanalizacionu mrežu Mala utrina u vrednosti od 100 miliona dinara, radimo nekoliko igrališta, tako da građani znaju da mislimo na njih. To je u skladu sa našom politikom, da se svi delovi Grada ravnomerno razvijaju i da više ne postoje građani prvog i drugog reda“ – rekao je Vesić.

Predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić podsetio je da su današnji radovi rezultat dobre saradnje Grada Beograda i opštine Voždovac. „Opština će nastojati da uloži što više sredstava u vodovodnu, kanalizacionu mrežu i putnu infrastrukturu, a dokaz za to je i asfaltiranje Tekeriške ulice koja nije rađena 15 godina. Mi trenutno asfaltiramo 20 ulica iz opštinskog budžeta, a u petak počinjemo sa izgradnjom regionalnog zdravstvenog centra za podavalski deo koji takođe finansira opština Voždovac u visini od 50 miliona dinara“- naveo je Savić.

Član gradskog Veća Marko Zeljug rekao je da je Direkcija za gradsko građevinsko zemljište ove godine izdvojila oko milijardu dinara za radove na teritoriji opštine Voždovac i dodao da je za putnu infrastrukturu uloženo oko milion evra, kao i da se dosta radi na oplemenjivanju zelene površine kako bi Voždovac postao još lepši kraj.

Događaju su prisustvovali direktor „Beograd-puta” Ivan Tejić i direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković.

Podelite vest: