URUČENA VREDNA DONACIJA PRIHVATILIŠTU ZA STARA LICA

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić posetili su danas Prihvatilište za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici i tom prilikom prisustvovali uručenju kuhinjske opreme i hrane, koju je Hemofarm fondacija donirala ovoj ustanovi.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost direktorki Fondacije Suzani Đorđević na ukazanoj pomoći ljudima kojima je ovo prihvatilište jedini dom, podsetivši da je vrednost donacije preko 800.000 dinara.

On je pozvao i druge privredne subjekte da pokažu društvenu odgovornost i pomognu socijalno najugroženijim sugrađanima, kako bi uslovi njihovog boravka u ovoj ustanovi bio kvalitetniji.

„Nastojaćemo da ovaj objekat rekonstruišemo naredne godine, ali i da uradimo projekat još jednog depadansa i proširimo kapacitet prihvatilišta za još stotinak korisnika“, istakao je Siniša Mali.

Prvoslav Nikolić, direktor Prihvatilišta u kojem trenutno boravi 137 korisnika, zahvalio se gradonačelniku Beograda i predsedniku opštine Voždovac na kontinuiranoj pomoći i podršci koju Grad i Opština pružaju ovoj ustanovi.

Podelite vest: