NAGRADE ZA NAJBOLjE CRTEŽE NA TEMU „BEZBEDNO U SAOBRAĆAJU“

U okviru akcije „Bezbedno u saobraćaju“, koju je sproveo Savet za bezbednost saobraćaja opštine Voždovac, organizovan je krajem prošle školske godine likovni konkurs za učenike osnovnih škola sa Voždovca za najbolje oslikavanje poznavanja saobraćaja i bezbednog ponašanja u saobraćaju. Konkurs je organizovan u cilju povećanja stepena bezbednosti školaraca u saobraćaju.

Nakon završetka konkursa, Savet je napravio izbor od tri najbolja rada, za koje je obezbedio vredne poklone. Dobitnike nagrada ugostili su danas predsednik Opštine Aleksandar Savić i član Veća zadužen za saobraćaj Relja Ognjenović, koji je ujedno i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja.

Oni su uručili poklone mališanima i poželeli im puno uspeha u školovanju i osvajanju što većeg broja nagrada. Tom prilikom Aleksandar Savić je istakao da Opština redovno ulaže u saobraćajnu infrastrukturu, prvenstveno u cilju povećanja bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, jer su deca naša budućnost i naša je obaveza da stvorimo uslove za njihovo nesmetano odrastanje. Relja Ognjenović uverio je prisutne da će se nastaviti sa aktivnostima ove vrste, jer je briga o najmlađima u saobraćaju jedan od primarnih ciljeva Opštine.

Prvu nagradu osvojila je Jovana Perić, učenica OŠ „Filip Filipović“. Na poklon za najbolji rad dobila je bicikl. Jovana nije prikrila zadovoljstvo osvojenom nagradom i najavila da će redovno učestvovati u konkursima koje organizuje Opština za učenike osnovnih škola. Druga i treća nagrada, tablet računari, pripale su Darku Miladinoviću, učeniku OŠ „Zmaj Jova Jovanović“ i Ivi Dulović iz OŠ „Bora Stanković“. Darko i Iva su se zahvalili na nagradama i obećali da će u narednim konkursima biti još uspešniji.

Podelite vest: