RADOVI NA POSTAVLjANjU TROTOARA U PINOSAVI

Uređenje i sanacija postojeće infrastrukture na Voždovcu nastavljena je istom dinamikom, kao i u prethodnoj godini. U petak, 11. septembra 2015. godine, otpočeli su radovi na postavljanju trotoara u Ulici III Nova u naselju Pinosava. Trotoar dužine 150 metara pružaće se uz školu OŠ „Vasa Čarapić“, a biće oivičen sa kolovozne strane, kao i manjim ivičnjakom sa spoljne strane.

Radove na postavljanju trotoara obišli su predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić i član Veća zadužen za saobraćaj Relja Ognjenović tom prilikom utvrdili da se radovi odvijaju po planu, u skladu sa planiranim tempom i dinamikom izvođenja radova. Takođe, razgovarali su sa prisutnim građanima koji su iskazali zadovoljstvo što se trotoar postavlja, zahvaljujući čemu će se povećati bezbednost dece u saobraćaju i olakšati mališanima put do škole.

Po završetku postavljanja trotoara u Pinosavi, otpočinje se sa radovima na izgradnji trotoara u naselju Beli potok, u Ulici Vase Čarapića, koja se takođe nalazi u zoni škole.

Uređenje infrastrukture predstavlja samo jednu od aktivnosti koje Opština preduzima u cilju uređenja životnog prostora, poboljšanja životnih uslova i povećanje stepena bezbednosti građana Voždovca, posebno najmlađeg naraštaja. Paralelno sa ovim aktivnostima, Opština realizuje i mnoge druge projekte koji imaju za cilj uređenje infrastrukture.

Podelite vest: