NLB BANKA DONIRALA SREDSTVA ZA UREĐENjE VOŽDOVAČKOG PARKIĆA

Povodom otvaranja poslovnice NLB banke Beograd u Ulici vojvode Stepe, 11. septembra 2015. godine, u prostorijama poslovnice, predstavnici Banke su, uz prisustvo rukovodioca Gradske opštine Voždovac, uručili predstavnici JKP „Zelenilo Beograd“ novčana sredstva za uređenje parka u Meštrovićevoj ulici u naselju Braće Jerković na Voždovcu.

Prilikom uručivanja donacije, član Izvršnog odbora NLB banke Beograd, Vlastimir Vuković izrazio je uverenje da će dalje razvijanje Grada i Opštine, dovesti do još većeg interesovanja za lokalno ulaganje i drugih kompanija.

Ivana Tomić, član Veća opštine Voždovac, u ime žitelja Opštine, zahvalila se NLB banci na donaciji. „Ovom donacijom Banka je pokazala svoju odgovornost i prepoznala značaj ulaganja u razvoj lokalne zajednice. Opština Voždovac je prema zahtevima roditelja, dece, baka i deka, odredila da se renovira parkić u Meštrovićevoj ulici u naselju Braće Jerković“ – istakla je Tomićeva. Ona je pozvala i druge banke, kao i ostale kompanije da se ugledaju na NLB banku, pokažu svoju društvenu odgovornost i da zajedno sa opštinom Voždovac ulože u razvoj naše zajednice.

Blaž Brodnjak, član Uprave NLB d.d. Ljubljana i član Upravnog odbora NLB a.d. Beograd izrazio je uverenje da će ovom novčanom donacijom NLB banka Beograd doprineti daljem razvoju opštine Voždovac.

Primajući ček u iznosu od 240.000 dinara, Ivona Gavriloski iz JKP „Zelenilo Beograd“ izjavila je da će ova donacija NLB banke biti podsticaj da, uz saradnju sa Gradom Beogradom, park u Meštrovićevoj ulici u narednom periodu dobije novi i lepši izgled na opšte zadovoljstvo i da će ovaj primer slediti i ostale kompanije i pojedinci, što će doprineti lepšem izgledu našeg Beograda.

Podelite vest: