URUČENA PRIZNANjA NAJBOLjIM VOŽDOVAČKIM ĐACIMA

U Gradskoj opštini Voždovac održan je tradicionalni prijem za đake generacije i nosioce Vukove diplome osnovnih škola sa Voždovca, na kojem su im uručena zaslužena priznanja.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić i član Veća Miloš Stojanović, uručili su 208 poklon knjiga dobitnicima Vukove diplome i 18 tablet računara učenicima generacije, kao podstrek za napredovanje i usavršavanje svojih znanja i veština.

Svečanost uručivanja zahvalnica i poklona za nosioce Vukove diplome održana je u skupštinskoj sali u kojoj je pored vukovaca prisustvovalo i nastavno osoblje. Aleksandar Savić čestitao je najboljim učenicima na rezultatima ostvarenim tokom školovanja i poželeo im puno uspeha u daljem usavršavanju. Takođe, istakao je da oni predstavljaju budućnost Srbije i da će svojim marljivim radom doprineti prosperitetu društva i pružiti dobar primer svojim vršnjacima.

Đacima generacije rukovodstvo Opštine uručilo je priznanja, knjige i tablet računare, kao nagradu za zalaganje, ostvarivanje najboljih rezultata i uspešno savladavanje svih izazova sa kojima su se susretali tokom školovanja.

Savić je istakao da nema mnogo razloga za brigu za predstojeća vremena, s obzirom da će vrednosni i društveni sistem uspostavljati najbolji učenici, mada sad već ozbiljni ljudi, koji su od najmlađih dana shvatili značaj obrazovanja i vrednog rada.

Za najbolje Voždovčane Opština je obezbedila i besplatan obilazak Avalskog tornja u subotu, 27.06. 2015. godine, od 10 časova.

U znak zahvalnosti, fotografije svih voždovačkih đaka generacije, tradicionalno se nalaze na bilbordima, koje je GO Voždovac postavila na dve lokacije: u Ustaničkoj ulici-ispred CKS „Šumice“ i na raskrsnici ulica Ustaničke i Vojislava Ilića.

Podelite vest: