TRKA „SLAVIC RACE 2015“ NA AVALI

Trka pod nazivom „FAST SLAVIC RACE“ održaće se na Avali u subotu, 30. maja 2015. godine. Trka je podeljena na talase, od kojih prvi počinje u 09:00 časova, a poslednji u 14:00 časova. Start i cilj trke je Planinarski dom Čarapićev brest.

Ispred Gradske opštine Voždovac, prisutnima će se obratiti Milan Todić,  član Veća zadužen za sport i omladinu, a početak ovog interesantnog nadmetanja otvoriće savetnik ambasadora Slovačke republike gospodin Jozef Sabo, u 9 časova ispred Čarapićevog bresta.

Ova ekstremna trka je duga 7km i na njoj će se naći najmanje 19 prepreka postavljenih po celoj dužini staze, koje je neophodno prevazići. Namenjena je svim sportistima koji žele da isprobaju svoje mogućnosti u zahtevnim situacijama.

Sportska manifestacija „Slavic race 2015“ predstavlja prvu međunarodnu aktivnost ovakve vrste u Republici Srbiji, koju organizuju evropska društva u saradnji sa Gradskom opštinom Voždovac.

„Slavic race 2015“ se sastoji od tri zahtevne trke, pri čemu je svaka naredna teža i zahtevnija od prethodne. Prva u nizu ekstremnih trka sa preprekama  će se održati 30. maja na Avali, pod nazivom Fast race. Trka je duga 7 kilometara i celom dužinom staze su postavljene prepreke koje je potrebno prevazići. Učesnici mogu da očekuju mnogo blata, rovove, užad, bodljikave žice i još mnogo toga. 

Slavic-race-Plakat

Podelite vest: