AKCIJA „ SIGURNO JE BEZBEDNO“ U RIPNjU

U okviru akcije „Sigurno je bezbedno“ predstavnici Grada Beograda i Gradske opštine Voždovac uručili su žiteljima naselja Ripanj, u prostorijama Mesne zajednice „Ripanj“, devedeset rotacionih lampi i svetlosne signalizacije za traktore.

Ova akcija, koju sprovodi opštinski Savet za bezbednost saobraćaja na putevima, doprineće poboljšanju bezbednosti na putevima i smanjenju saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju vozači traktora. Uz pomoć rotacionih lampi koje su podeljene, vozači traktora će ubuduće noću biti više uočljivi u uslovima smanjene vidljivosti, čime će se povećati opreznost ostalih učesnika u saobraćaju.

Uručivanju kompleta svetlosne signalizacije prisustvovali su Dragomir Petronijević, član Gradskog veća, Dušan Rafailović, gradski sekretar za saobraćaj, Aleksandar Savić predsednik Gradske opštine Voždovac, Vladimir Rebić, načelnik Saobraćajne policije i članovi Veća Relja Ognjenović, Ivana Tomić, Miloš Stojanović, kao i predsednik Mesne zajednice „Ripanj“ Dragan Božilov.

Obraćajući se prisutnima, Relja Ognjenović je ukazao na značaj ove akcije za povećavanje bezbednosti učesnika u saobraćuju i najavio nastavak aktivnosti na ovom polju.

Naredni korak je dodela kompleta prve pomoći stanovnicima urbanog dela Voždovca. Na ovaj način Opština pokazuje da podjednako vodi brigu o žiteljima svih naselja na svojoj teritoriji, kao i da brine o njihovoj bezbednosti u saobraćaju, istakao je Ognjenović. Takođe, on se zahvalio predstavnicima Grada Beograda i istakao odličnu saradnju gradskih i opštinskih vlasti.

Podelite vest: