UKLONjENA DIVLjA DEPONIJA U RIPNjU

Na inicijativu Mesne zajednice “Ripanj” i Gradske opštine Voždovac, otpočeli su radovi, 30. aprila 2015. godine, na uklanjanju divlje deponije i sanaciji terena u Erčanskoj ulici u Ripnju.

Predsednik MZ „Ripanj“ Dragan Božilov i odbornica Skupštine opštine Voždovac Svetlana Kovačević su, u saradnji sa predsednikom opštine Voždovac Aleksandrom Savićem i članovima Veća Milanom Martinovićem i Ivanom Tomić, uputili molbu gradskim javnim preduzećima da uklone divlju deponiju. Predstavnici JKP „Gradska čistoća“, gen. direktor Miroslav Bogdanović i izvršni direktor Milorad Tomov, su izašli u susret opštini Voždovac i uputili ekipe osposobljene za čišćenje deponija na teren.

Član Veća opštine Voždovac Milan Martinović istakao je ovom prilikom da je Opština uz pomoć JKP „Gradska čistoća“ u toku prošle i ove godine očistila ukupno 35 deponija i da će se nastaviti sa uklanjanjem divljih deponija i na drugim lokacijama na Voždovcu. Predstavnik JKP „Gradska čistoća“ Mirjana Cakić istakla je da će u narednom periodu sva domaćinstva u Ripnju dobiti kante za smeće, kako bi svim građanima bilo omogućeno da odlažu smeće.

Kvalitetna saradnja opštinskih vlasti sa gradskim preduzećima i ovaj put je rezultirala otklanjanjem dugogodišnjeg problema u najkraćem roku, što je omogućilo građanima ovog naselja poboljšanje kvaliteta osnovnih životnih uslova.

Podelite vest: