OPŠTINA VOŽDOVAC NE ZABORAVLjA DECU VOŽDOVAČKIH DOMOVA

Gradska opština Voždovac organizovala je brojne aktivnosti u okviru Uskršnje nedelje. U sredu, 08. aprila rukovodioci GO Voždovac obišli su domove za decu, kojima su odneli obojena uskršnja jaja i družili se sa mališanima.

Predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković i član Veća Milan Todić posetili su decu Doma „Jovan Jovanović Zmaj“ u naselju Braće Jerković, uručili im korpu sa jajima, a zauzvrat su od mališana dobili na poklon ručno izrađena uskršnja jaja od keramike i crteže sa motivima Uskrsa. Posle toga oni su odigrali stonoteniski meč zajedno sa štićenicima Doma.

Zavod za vaspitanje dece i omladine obišli su članovi Veća opštine Ana Ćirić i Relja Ognjenović, koji su obradovali decu ovog Zavoda uskršnjim jajima i proveli vreme u razgovoru i druženju.

Uskršnja jaja učenicima Osnovne škole „Miodrag Matić“ uručio je savetnik predsednika GO Voždovac Dušan Šokorac, koji je mališanima čestitao na ostvarenim rezultatima i pohvalio trud koji svakodnevno ulažu u savladavanju svojih zadataka i obaveza.

Učenike Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vožd“ posetili su članovi Veća Božidar Đorđević i Goran Uskoković i poželeli im srećne uskršnje praznike.

Deci Doma „Moša Pijade“, uskršnja jaja odneli su članovi Veća opštine Biljana Živković i Milan Martinović i tom prilikom ih predali rukovodiocu Doma Milanki Karavdiji, sa kojom su razgovarali o uslovima života i svim problemima sa kojima se susreću štićenici ovog Doma.

Podelite vest: