NOVOGODIŠNjI PAKETIĆI ZA ĐAKE ŠKOLE „VOŽD“

Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika, učenike Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vožd“, posetili su predstavnici opštine Voždovac, koji su im pripremili novogodišnje paketiće. U znak zahvalnosti, ovi mališani su odigrali predstavu, kojom su uz stihove, pesmu i igru zabavili prisutne goste.

Nakon prikazane predstave, Miloš Stojanović, član Veća opštine Voždovac zadužen za predškolske i školske ustanove, kao i predstavnici Kluba privrednika opštine Voždovac Milan i Snežana Kljajić, uručili su učenicima slatke poklone i čestitali im novogodišnje i božićne praznike.

Miloš Stojanović je mališanima poželeo da u narednoj godini imaju što više dobrih ocena, da se složno druže i međusobno vole i poštuju.

Po završetku programa, održan je kratak radni sastanak sa direktorom Škole Srećkom Krivokapićem i profesorima, koji su tom prilikom izneli neke od problema u radu, kao i osnovne potrebe učenika, kao što su nabavka udžbenika, lektire, lopti i dr. Zaposleni iz školskog kolektiva su izrazili nadu da će im Opština, kao i do sada izlaziti u susret, kako bi đacima Škole obezbedili što bolje uslove školovanja i kako bi zajedničkim snagama ovu decu izveli na pravi put.

Podelite vest: