ZAVRŠETAK „VOŽDOVAČKOG NOVOGODIŠNjEG TURNIRA“ U MALOM FUDBALU

U Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici sinoć je održana završnica „Voždovačkog novogodišnjieg turnira“ u malom fudbalu, koji se održavao od 08. do 24. decembra 2014. godine. U turniru su po grupama igrale ekipe Logit, Leveris, Autokomanda, Jamajka 2, Bazeni horizont, Grifoni, Avalski venac, Policija Voždovac, Tref, Minel 1, Blic Ringier-Kontal, GO Voždovac i Šumice.

Tokom poslednjeg dana turnira devojčice su odigrale revijalnu utakmicu u ženskom fudbalu.

Na završnom delu turnira na trećem mestu se plasirala ekipa Jamajke, drugo mesto je osvojila ekipa Leveris, dok je prvo mesto pripalo ekipi Šumice.

Turniru su prisustvovali rukovodioci opštine Voždovac, predsednik Opštine Aleksandar Savić, predsednik Skupštine Aleksandar Mirković i članovi Veća Milan Todić, Miloš Stojanović i Relja Ognjenović i predstavnici Kluba privrednika opštine Voždovac, koji su najboljim učesnicima uručili nagrade i zahvalnice.

Nagrade su primili najbolji igrač turnira, nabolji golman, a zahvalnice Fudbalski savez Beograda i Neđeljko Milović za pomoć u organizaciji.

Prilikom uručivanja nagrada predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić se zahvalio svim učesnicima turnira i naglasio da će opština Vodžovac nastojati da i u narednoj godini organizuje što veći broj sličnih manifestacija.

Milan Todić, član Veća opštine zadužen za sport i omladinu čestitao je na uspešno održanom turniru i profesionalno odigranim utakmicima u kojima su igrači pokazali svoje veliko znanje u sportu i rekao da su, bez obzira na rezultate, na neki način svi pobednici.

Podelite vest: