„PAŽLjIVKO“ SVIM VOŽDOVAČKIM PRVACIMA

Prvaci iz svih 16 voždovačkih osnovnih škola dobili su do danas priručnike „Pažljivkova pravila u saobraćaju”, koje je obezbedila Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

Akciju edukovanja najmlađih Voždovčana osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, koja će poboljšati bezbednost mališana na ulicama, kao jedan od svojih prioriteta, podržala je Gradska opština Voždovac. Tim povodom rukovodioci opštine Voždovac prethodna tri dana obišli su sve osnovne škole i u razgovoru sa đacima prvacima uručili im priručnik „Pažljivkova pravila u saobraćaju”.

Pored predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića, koji je prethodnog dana uručio „Pažljivka“ prvacima OŠ „Bora Stanković“, svojevrstan bukvar o saobraćaju i ostalim učenicima prvih razreda uručili su predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković, zamenik predsednika opštine Marko Sarić, pomoćnik predsednika opštine Miljan Šišović članovi Veća opštine Relja Ognjenović, Miloš Stojanović, Ana Ćirić, Milan Todić, savetnik predsednika Vuk Mirčetić, direktor SC „Voždovac“ Neđeljko Milović, Marija Spasojević, šef Odseka za informisanje, kao i Bojana Ilić i Ivana Keser iz Saveta za saobraćaj opštine Voždovac.

Podelite vest: