OPŠTINA VOŽDOVAC POMAŽE SPORTISTE SA INVALIDITETOM

U Centru za kulturu i sport ”Šumice”, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, dočekao je stonotenisku reprezentaciju Srbije osoba sa invaliditetom.

Posle mnogo uzbudljivih mečeva u Kini, na šampionatu sveta za osobe sa invaliditetom, naš tim bio je veoma uspešan, odneo je 3 bronzane i 2 zlatne medalje.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, pozdravio je naše takmičare, čestitao im na postignutim rezultatima a zatim je pozvao predstavnika reprezentacije Mitra Palikuću da odigraju prijatenjski meč. Nakon odigranog meča usledilo je svečano uručenje zasluženenih plaketea.

Takođe, odbornici Julijani Stanisavljević, uručio je buket cveća u znak male pažnje i zahvalnosti oko angažovanja, pružanja podrške i pomoći osobama sa invaliditetom.

Kao odgovorna opštinska vlast, Opština Voždovac je prepoznala potrebu da pomogne ovim talentovanim sportistima, motiviše ih i stimuliše shodno tome pruža podjednake uslove svim uspešnim sportistima koji predstavljaju svoju Opštinu i Državu. Kako bi se spremili za predstojeće evropsko prvenstvo, stonoteniska reprezentacija Srbije osoba sa invaliditetom, od 22. septembra 2014. godine, treniraće u Centru za kulturu i sport ”Šumice”, a sve troškove treninga snosiće Gradska opština Voždovac.

Ovu devetočlanu ekipu sastavljenu od 5 takmičara, 3 trenera i selektora, koja je u Pekingu branila boje Srbije, pozdravili su i predsednik SO Voždovac Aleksandar Mirković i članovi Veća opštine Milan Todić, Relja Ognjenović i Ivana Tomić.

Podelite vest: