POSLE 40 GODINA OŠ „VOJVODA PUTNIK“ KONAČNO JE DOBILA NOVI IZGLED

Član Veća opštine Voždovac obišao je u sredu, 10. septembra OŠ „Vojvoda Putnik“ u Ripnju. U okviru planiranih aktivnosti uređenja školskih ustanova na Voždovcu Opština je radi podizanja nivoa bezbednosti i higijenskih uslova u školama renovirala objekte i sanirala toalete u većini školskih ustanova od kojih je i Osnovna škola „Vojvoda Putnik“ u Ripnju koja je u toku majskih nepogoda bila poplavljena i u koju više od 4 decenije nije ulagano.

Ovo je prva opštinska vlast koja je posle 40 godina dala značaj ovoj školi i renovirala školu ,što podrazumeva krečenje škole, zamenu stolarije,a u predhodnom periodu novu fasadu ,sanaciju krova,balon koji se koristi kao sala za fizičko vaspitanje,a sa ciljem omogućavanja jednakih uslova školovanja za svu decu.

Obezbeđen je takođe i prevoz dece kao i video nadzor koji je u predhodnom periodu instaliran u svim školskim objektima na Voždovcu i koji će uskoro biti bezbednosno integrisan sa 12 policijskom stanicom i time podići na viši nivo bezbednost dece,kao i podizanjem ograda oko školskih objekata- izjavio je član Veća opštine Voždovac zadužen za školske i predškolske ustanove Miloš Stojanović.

Direktorka OŠ „Vojvoda Putnik“ izrazila je zadovoljstvo i pohvalila svesrdno angažovanje člana opštinskog Veća Miloša Stojanovića i tom prilikom istakla:

„Kako je neko od roditelja rekao na sastanku važno je da se posle toliko vremena neko setio da uredi školu i važno je da se svi sada dobro osećamo u njoj. Zahvaljujem se predsedniku opštine Voždovac Aleksandru Saviću i Milošu Stojanoviću za ovu lepotu i uslove koje sada imamo.“

Podelite vest: