OSMEH VOŽDOVAČKIH MALIŠANA

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić sa svojim saradnicima posetio je vrtić “1001 radost” i tom prilikom uručio mališanima mlečne priozvode Nestle koje su obezbedili Klub privredinika Voždovac i Kancelarija za manjine Opštine .

Najmlađe je predhodno animirao dečijim programom poznati Peđolino i priredio prelepo interaktivno druženje.
Opština Voždovac kao odgovorna lokalna vlast brine o pravilnom razvoju dece ukazujući na primat pravilne i zdrave ishrane. Ovu donaciju obezbedila je za sve mališane voždovačkih vrtića koju je uručila uz pomoć Predškolske ustanove “Čika Jova Zmaj”.

Vrtić “1001 radost” na Voždovcu prva je ustanova u Beogradu i Srbiji koja je dobila povelju o statusu međunarodne Eko Škole vodeći računa o vrednostima prirode i načinu življenja, čime su ispunili kriterijume za zaštitu životne sredine i zaslužno dobili zelenu zastavu.

Svojim prisustvom događaj su uveličali i zamenik predsednika Skupštine Grada Beograda Andrea Radulović, predsednik SO Voždovac Aleksandar Mirković, članovi opštinskog veća Milan Todić i Relja Ognjenović, Snežana, Milan i Branka Kljajić iz Kluba privrednika Voždovca, Zlatko Lenhart iz Kancelarije za manjine Opštine i Lidija Hutović direktorka predškolskih ustanova “Čika Jova Zmaj”.

Osim deci voždovačkih vrtića predsednik Savić je istog dana, zajedno sa svojim saradnicima, Nestle mlečne proizvode poklonio i porodici Kostić – njihovim šestomesečnim bebama Aleksandri, Andrijani i Kosti. Majka Jelena Kostić zahvalila se na brizi Opštine Voždovac koja redovno, još od prvih dana rođenja beba, misli na njih i njihove potrebe.

Podelite vest: